Gå til hovedindhold

Praktikansvarlige Hanne Kinslev og Helle Faurschou

Hanne og Helle har igennem mange år haft et tæt samarbejde med Campus Carlsberg og hjælper også gerne med tilrettelæggelse af særpraktikker.

HFA
Helle Faurschou (HFA)

Helle Faurschou (HFA): Jeg er matematiklærer og underviser primært i den supplerende undervisning for matematik. Foruden praktikkoordinatorrollen er jeg matematikvejleder.

Kontakt: uv7k49t4@ltkedu.dk

HKI
Hanne Kinslev (HKI)

Hanne Kinslev (HKI): Jeg er matematiklærer og underviser de yngste klasser i matematik. Ud over dette underviser jeg også i den supplerende undervisning i matematik. Her tilrettelægger jeg forløb for små grupper af elever, der i en periode har brug for ekstra opmærksomhed i matematikfaget.

Kontakt: uv67x8dx@ltkedu.dk

SHC
Sussanne Hassing Christensen (SHC)

Praksissamarbejdslærer

Susanne Hassing Christensen (SHC): Jeg underviser i kristendom, idræt, billedkunst, engelsk og dansk i indskolingen, mine hovedfag er dansk og engelsk.

Jeg arbejder med og har fokus på bevægelse i undervisningen, hvor det giver mening ift. elevernes faglige og sociale læring. I faget engelsk underviser jeg så vidt muligt med engelsk som hovedsprog, hvor jeg taler mere engelsk end dansk. I faget dansk er jeg specialiseret i den begyndende læsning, skrivning og stavning.

Skoleåret 2021-22 underviser jeg på 2. årgang.

Kontakt: susa5704@ltkedu.dk